Csomagolás-
tervezés

Hirdetések
reklámanyagok

 

Üdvözöljük
a Rockwell Design Kft.
weboldalán

Cégünk 1996-ban alakult, reklámkommunikációs grafikai stúdió.

Képzett szakembergárdánk több mint 20 éve dolgozik együtt a grafikai tervezés, kiadvány szerkesztés és az internet tartalom fejlesztés területén.

Munkánkat a megbízhatóság, évek tapasztalata alatt megszerzett szakértelem, kreatív vizuális ötletek, reális árképzés és a rövid átfutási idő jellemzi.

Ügyfélkörünkkel folyamatos munkakapcsolatban vagyunk, célunk a magas technikai és esztétikai színvonalú, mégis egyszerű, praktikus kommunikációs megoldások megvalósítása.

Munkáinkban a minőség mellett az egyediség is fontos szerepet játszik, amivel ügyfeleink termékeit és szolgáltatásait kiemeljük a konkurencia tömegéből.

Remélem, hogy Önt is hamarosan partnereink körében üdvözölhetjük, állandó ügyfeleink által már megszokott magas színvonalú szolgáltatásainkkal.

Amennyiben referenciáink elnyerték tetszését, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.


Üdvözlettel
Bánáti János
stúdióvezető

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Cégünk évtizedek óta tervez, tördel és kivitelez céges kiadványokat, prospektusokat. Legyen ez akár egyoldalas szórólap, kis példány számú hírlevél netán exkluzív kialakítású fóliázott, formalakkal ellátott üzleti prospektus vagy éves jelentés. Nagy gyakorlatunk van mese- és tankönyvek tervezésében tördelésében és borítótervezésében, tartalomjegyzék szerkesztéssel, lábjegyzetekkel és PDF korrektúrával együtt.

A tervezés folyamata grafikai és tipográfiai tervvel kezdődik amelyben a már meglévő céges arculatot adaptáljuk vagy igény szerint újat tervezünk. A részletes tipográfiai kialakítás folyamán meghatározzuk a kiadvány címrendjét, a szöveghasábok és képek arányát.

A digitális képanyagot feljavítjuk, papírképek vagy diák esetén professzionális dia-scanner áll rendelkezésünkre. Nagyobb képek, netán művészeti alkotások pl. festmények esetén repro-stúdiónkban készülhet róluk digitális felvétel.

A szövegelemeket, táblázatokat, grafikonokat a legmagasabb esztétikai igényeknek megfelelően az eredeti tartalomnak megfelelően de csak a grafikai programok által kínált lehetőségek felhasználásával állítjuk elő.

A digitális munkákon túl túl vállaljuk kiadványaink kiviteleztetését is, garanciával a nyomdai folyamat teljes követésével, a nyomtatási minőség folyamatos ellenőrzésével.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Vállalkozásunknak évtizedes tapasztalata van a legkülönbözőbb reklámanyagok tervezésében és előállításában, mint újsághirdetések, szórólapok, óriás plakátok vagy akár az eladáshelyi promóciós anyagok (displayek, wobblerek, promóciós polccsíkok vagy megállító táblák).

Célunk az Önök elképzeléseit színvonalasan, közérthető módon kommunikálni.

Tervezőink felsőfokú művészeti szakirányú végzettséggel rendelkeznek, tehetségükkel, tapasztalatukkal és stúdiónk által használt technikai felszereltséggel folyamatosan igyekszünk ügyfeleinket minél magasabb szinten kiszolgálni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A jó csomagolásgrafika sokkal több mint egy tetszetős design. A látványos csomagolás kifizetődő marketing eszköz, kiemeli termékét a konkurensek közül.

A bolti vásárlások jelentős része az árusító ponton dől el, egy erős, karakteres design döntő lehet az eladás szempontjából. A jó csomagolás sokszor meghatározóbb a vásárlások elősegítésében mint a beltartalom.

Utólagos matricázással a szezonális, alkalmi kampányok elősegítése is lehetséges...

A színvonalas csomagolás tervezés előfeltétele a speciális nyomdai eljárások beható ismerete pl. flexo-nyomtatás, tampon-nyomás, UV magasnyomás.

Tervezőink több mint 25 éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött mindig olyan grafikát terveznek Önöknek ami az adott technikai lehetőségek között a legerőteljesebb megjelenést eredményezi . Igény szerint mások által tervezett grafikákat is átalakítunk az adott nyomdai technológia által kivitelezhető formátumba, mint a négyszín color grafika direkt színes flexo nyomtatásra való adaptálása.

Kérjük tekintse át referenciaanyagunkat és kérjen tőlünk árajánlatot következő terméke csomagolásának megtervezésére.

A jó csomagolásgrafika

▶    felhívja magára a figyelmet, kitűnik a konkurensek közül

▶    a termék jellemzőit megfelelő sorrendben és erővel kommunikálja, nem  áraszt el túl sok információval de közli azt ami fontos

▶    a törvényileg előírt információkat a megfelelő helyen és megfelelő méretben tünteti fel

▶    a termékkőr hagyományosan megszokott grafikai világát követi

▶    nyomdatechnikailag a lehető leghatékonyabban, gazdaságosan kivitelezhető

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Napjainkra nélkülözhetetlenné vált az online megjelenés. Egy átlátható intelligensen strukturált, mobil készülékekre is optimalizált webes oldal alapvető része minden céges kommunikációnak.

A webes felületen is fontos a vizuálisan megfelelő szintű megjelenés, mert a sokak által használt sablon szerű alapokra építkezés nem kelt bizalmat.

Rövid határidővel vállaljuk grafikailag igényesen kialakított, egyedi arculatú weboldalának tervezését és kivitelezését.

Csomagolásterveinkre kerülő reklámfotókat saját fotóstúdiónkban készítjük el, professzionális világítástechnika és Nikon digitális gépek segítségével.

Vállalunk portrékészítést egyénekről vagy csoportokról helyben vagy akár külső helyszínen is.

Eseményfotózásra mobilvilágítást tudunk vinni.
Vállaljuk esküvők, társadalmi események vállalati rendezvények dokumentálását is

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A cégarculat vállalkozásának vizuális kommunikációs elemeit foglalja magába, azaz egy olyan grafikai megjelenés, ami a cégét minden felületen képviseli, például egy névjegykártyán, hirdetésen, vagy akár munkaruhán, szállító eszközön.

A jó céglogó karakteresen egyedi, könnyen beazonosítható, megjegyezhető grafikai alkotás.

Utalhat a cég tevékenységére de ez nem alapkövetelmény, a logónak még ha csak szimbolikusan is márkaértéket kell közvetítenie.

Az Arculati kézikönyv tartalmazza a logó alkalmazásának lehetséges módozatait , miként jeleníthető meg a különböző kommunikációs felületeken, használhatjuk-e különböző színekben esetleg negatívban, mi az engedélyezett minimális és maximális méret. Egy logó akkor működik hatékonyan amennyiben pontosan definiáljuk lehetséges használatát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Cím: 2083 Solymár, Panoráma utca 150-152.
Mobil: +36 20 934 4309, +36 20 934 43089

E-mail: rockwell@rockwell.hu   Skype: banatijano

Számlaszám: 11786001-20051125
Adószám: 12147241-2-13

Alapítás éve: 1996

Hívjon Skypon

Skype név: banatijano

Coyright Rockwell Design Kft. 1996-2015
Tervezte és készítette: Bánáti János - Rockwell Design Kft.

Kiadványok tervezése és előkészítése

Arculat és logótervezés

Kapcsolat

Webtervezés

Stúdió és
eseményfotózás

>

Kérjen bővebb tájékoztatást, árajánlatot:

Rockwell Design Kft.

Csomagolástervezés

Hirdetések, reklámanyagok tervezése

Kötelező

Kötelező

Üzenet küldése folyamatban...

Az üzenet elküldése nem sikerült.

Az üzenetet elküldtük, köszönjük!

>

Csomagolás

Hirdetések

Kiadványok

Fotózás

Arculat, logo

Web

Kapcsolat